fbpx

Dierenpension

Animal’s Faith is 365 dagen per jaar geopend. Wij staan dus elke dag klaar voor je huisdier en voor jou!

Wij bieden:

 • Hondenpension
 • Kattenpension
 • Dagopvang voor honden
 • Breng- en haalservice
 • Oppas aan huis

 

Corona virus

Je kunt nog steeds je hond bij ons onderbrengen voor dagopvang, overnachting en/of training.

Boekingen voor de zomervakantie nemen wij ook aan. Mocht je vakantie niet door kunnen gaan, schuiven we de aanbetaling door naar een volgende reservering.

 

Dierenpension

Het is voor ons het belangrijkst dat wanneer jij op vakantie bent of om andere redenen tijdelijk niet voor je hond of kat kunt zorgen, deze bij ons een echt vakantiegevoel krijgt. Ons dierenpension staat dan ook in teken van rust en persoonlijke aandacht. Ook dieren die niet goed in standaard dierenpensions aarden zijn bij ons van harte welkom. Dankzij de extra begeleiding en sturing die elk dier bij ons krijgt voelen ze zich snel veilig en thuis bij ons.

Ons dierenpension beschikt over:

 • Verwarmde binnenkennels met geïsoleerde vloeren.
 • Een ruim aantal buitenverblijven, waardoor aparte huisvesting indien nodig geen probleem is.
 • Veel individuele begeleiding en maatwerk afgestemd op jouw hond of kat, ook voor dieren die minder goede ervaringen in pensions hebben gehad.
 • 4 verschillende pensionopties voor honden: kies welke vorm het beste bij jouw hond pas en geef hem de ultieme vakantie! 
 • Goede kwaliteit voer, eigen voer meebrengen is echter ook geen enkel probleem (ook vers vlees).
 • Medische en gedragsmatige kennis in huis zodat je huisdier altijd optimale zorg krijgt.
 • Geen discriminatie in rassen of geslachten, elke hond of kat is welkom bij ons.
 • Extra wandelingen, trainingen en/of was- of trimbeurten zijn altijd bij te boeken.
 • Een quarantaine voor als je dier ziek of niet geldig gevaccineerd of getiterd is.
 • Alle dagen van het jaar open, je huisdier hoeft dus nooit onnodig langer te blijven.

Vergeet het paspoort van je huisdier en ontvlooiingsmiddel niet wanneer hij op pension komt!
De hond moet geldig gevaccineerd zijn of een titerbepaling bij zich hebben. De kennelhoestenting of -spray is bij ons niet verplicht. De standaard entingen zijn voldoende.

 

De vier modules voor het pension:

 1. Basic: de honden gaan 2x daags buiten in de kennels en/of het speelveld. Ze worden aan de lijn buiten en binnen gezet en dagelijks nagekeken. Voor honden met een laag energieniveau, die kalm en stabiel zijn. Aan te raden voor een periode van maximaal 4 dagen. 
 2. Comfort: de honden gaan 2x daags buiten in de kennels en/of speelveld met veel toezicht. Daarnaast gaan de honden 1x per dag 45 minuten wandelen, waarbij we ze direct leren netjes aan de lijn te lopen. Voor honden met een gemiddeld energieniveau en een laag tot matig stressniveau. 
 3. Deluxe: de honden gaan 2x daags een half uur en 1x daags 45 minuten wandelen, waarbij ze leren netjes aan de lijn te lopen indien gewenst en bijvoorbeeld leren niet te reageren op andere honden. Indien uw hond dit kan mag deze ook loslopen tijdens de wandelingen. Er is veel persoonlijke aandacht voor uw hond én hij/zij krijgt een gratis wasbeurt op het eind van het verblijf. Voor honden met een gemiddeld tot hoog stressniveau en energieniveau of voor honden die het ultieme vakantiegevoel verdienen met extra veel aandacht en zorg. 
 4. Training: je hond gaat 2x daags een half uur wandelen en wordt 1x daags een uur getraind op de punten waar hij/zij moeite mee heeft (andere honden, netjes wandelen aan de lijn, fietsers, joggers, algemene angsten, bijtgedrag, opspringen, etc.). Je krijgt (tijdens of na het verblijf) video’s en updates over hoe de trainingen vorderen en tips voor thuis. Voor honden met probleemgedrag of honden die gewoon nog wat extra dingen mogen leren. Het trainingsprogramma wordt op maat gemaakt voor je hond! 

 

Breng- en haaltijden

Het brengen en ophalen van je hond of kat kan tijdens de volgende uren:

Maandag t/m zaterdag: 09.00 – 10.00  uur & 17.00 – 18.00 uur
Zondag: 16.00 – 17.00 uur

Dagopvang voor honden

Heb je een pup, een hond die niet goed alleen kan blijven of wil je je hond gewoon wat extra beweging en socialisatie gunnen? Dan is onze dagopvang zeker wat voor jouw hond! Brengen kan, mits tijdig doorgegeven en je je ook aan de aangegeven tijd houdt, al vanaf 07.00 uur. Ophalen kan gewoon tijdens onze openingstijden in de namiddag tussen 17.00-18.00 uur.

 

Breng- en haalservice

Komt je hond of kat naar ons dierenpension of onze dagopvang of moet je dier naar de dierenarts, trimsalon of sta je langs de weg met pech? Wij pikken je huisdier (en jou wanneer nodig) op en zetten hem op de plaats van bestemming af. Bel ons op 043-2043012 om afspraken hieromtrent te maken.

 

Oppas aan huis

Ben je maar een dagje weg en wil je liever dat je hond aan huis wordt verzorgd, of heb je katten of andere kleine huisdieren die zich lekkerder voelen wanneer ze thuis mogen blijven i.p.v. naar een dierenpension te gaan? Wij verzorgen je dieren ook aan huis! Bel ons op 043-2043012 om een kennismaking in te plannen en alle werkzaamheden door te nemen. Uiteraard legen wij ook graag je brievenbus of geven we je planten water wanneer gewenst.

 

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen!