fbpx

Dierenpension

Animal’s Faith is 365 dagen per jaar geopend. Wij staan dus elke dag klaar voor je huisdier en voor jou!

Wij bieden:

 • Hondenpension
 • Kattenpension
 • Dagopvang voor honden
 • Breng- en haalservice
 • Oppas aan huis

 

Corona virus

Je kunt nog steeds je hond bij ons onderbrengen voor dagopvang, overnachting en/of training.

Boekingen voor de zomervakantie nemen wij ook aan. Mocht je vakantie niet door kunnen gaan, schuiven we de aanbetaling door naar een volgende reservering.

 

Dierenpension

Het is voor ons het belangrijkst dat wanneer jij op vakantie bent of om andere redenen tijdelijk niet voor je hond of kat kunt zorgen, deze bij ons een echt vakantiegevoel krijgt. Ons dierenpension staat dan ook in teken van rust en persoonlijke aandacht. Ook dieren die niet goed in standaard dierenpensions aarden zijn bij ons van harte welkom. Dankzij de extra begeleiding en sturing die elk dier bij ons krijgt voelen ze zich snel veilig en thuis bij ons.

Ons dierenpension beschikt over:

 • Verwarmde binnenkennels met geïsoleerde vloeren.
 • Een ruim aantal buitenverblijven, waardoor aparte huisvesting indien nodig geen probleem is.
 • Veel individuele begeleiding en maatwerk afgestemd op jouw hond of kat, ook voor dieren die minder goede ervaringen in pensions hebben gehad.
 • 3 verschillende pensionopties voor honden: kies welke vorm het beste bij jouw hond pas en geef hem de ultieme vakantie! 
 • Goede kwaliteit voer, eigen voer meebrengen is echter ook geen enkel probleem (ook vers vlees).
 • Medische en gedragsmatige kennis in huis zodat je huisdier altijd optimale zorg krijgt.
 • Geen discriminatie in rassen of geslachten, elke hond of kat is welkom bij ons.
 • Extra wandelingen, trainingen en/of was- of trimbeurten zijn altijd bij te boeken.
 • Een quarantaine voor als je dier ziek of niet geldig gevaccineerd of getiterd is.
 • Alle dagen van het jaar open, je huisdier hoeft dus nooit onnodig langer te blijven.

Vergeet het paspoort van je huisdier en ontvlooiingsmiddel niet wanneer hij op pension komt!
De hond moet geldig gevaccineerd zijn of een titerbepaling bij zich hebben. De kennelhoestenting of -spray is bij ons niet verplicht. De standaard entingen zijn voldoende.

 

De drie modules voor het pension:

 1. Comfort: de honden gaan 2x daags buiten in de kennels en/of speelveld met veel toezicht. Daarnaast gaan de honden 1x per dag 45 minuten wandelen, waarbij we ze direct leren netjes aan de lijn te lopen. Voor honden met een gemiddeld energieniveau en een laag tot matig stressniveau. 
 2. Deluxe: de honden gaan 2x daags een half uur en 1x daags 45 minuten wandelen, waarbij ze leren netjes aan de lijn te lopen indien gewenst en bijvoorbeeld leren niet te reageren op andere honden. Indien uw hond dit kan mag deze ook loslopen tijdens de wandelingen. Er is veel persoonlijke aandacht voor uw hond én hij/zij krijgt een gratis wasbeurt op het eind van het verblijf. Voor honden met een gemiddeld tot hoog stressniveau en energieniveau of voor honden die het ultieme vakantiegevoel verdienen met extra veel aandacht en zorg. 
 3. Training: je hond gaat 2x daags een half uur wandelen en wordt 1x daags een uur getraind op de punten waar hij/zij moeite mee heeft (andere honden, netjes wandelen aan de lijn, fietsers, joggers, algemene angsten, bijtgedrag, opspringen, etc.). Je krijgt (tijdens of na het verblijf) video’s en updates over hoe de trainingen vorderen en tips voor thuis. Voor honden met probleemgedrag of honden die gewoon nog wat extra dingen mogen leren. Het trainingsprogramma wordt op maat gemaakt voor je hond! 

De Basic Module wordt niet langer aangeboden. Hieronder leggen wij graag uit waarom.

Ons pension is gestart dankzij de negatieve ervaringen die Liz vroeger zelf heeft gehad met het brengen van haar hond naar een pension. Ook nu zien wij nog vaak dat honden stress ervaren wanneer ze in een pension zitten, terwijl hun baasjes lekker aan het ontspannen zijn op vakantie.

Ons pension is ooit in huiselijke situatie gestart, waarbij de honden veel individuele aandacht kregen en lekker mee gingen wandelen. Hoe fijner de honden het hadden, hoe meer aanvragen er uiteraard kwamen, wat ertoe heeft geleid dat we naar steeds grotere huisvesting moesten zoeken. Uiteraard mede doordat onze andere diensten ook uitbreidden.
Inmiddels zijn we op een punt beland waarbij we op jaarbasis heel veel honden opvangen, maar we merken wel dat dit ten koste gaat van de relaxte sfeer die we altijd nagestreefd hebben en de tijd die we per hond kunnen besteden. Dit is geen goede ontwikkeling uit welzijnsoogpunt van de honden. Zij hebben hierdoor een minder leuke vakantie en dit werkt ook op ons gemoed. Dit is dan ook de reden dat wij de Basic Module niet meer gaan aanbieden. Van een binnenkennel naar een buitenkennel of speelveld en daarna weer terug naar een binnenkennel en dat dagen achter elkaar is voor veel honden te saai, te vervelend en te weinig actief. Zeker aangezien wij veelal werken met honden met die toch al wat moeilijker gedrag vertonen, honden die sneller verveeld of gestrest zijn, willen we deze honden meer sturing en uitdaging kunnen bieden. Vandaar de moeilijke, maar bewuste keus om enkel nog de Comfort-, Deluxe- en Trainingsmodule nog aan te bieden. Zodat de honden die bij ons komen ook écht een vakantiegevoel krijgen, veel mogen leren en zeer ontspannen weer naar huis gaan. Dit maakt de vakantie voor de honden vele malen leuker en dat maakt ons werk weer veel leuker.

Mochten hier nog vragen zijn, bel ons dan en plan een gesprek met één van ons in. We staan je graag te woord en zullen altijd samen met je naar oplossingen zoeken wanneer dat nodig blijkt.

Breng- en haaltijden

Het brengen en ophalen van je hond of kat kan van maandag t/m zondag tussen 16.30 en 17.30 uur.

Dagopvang voor honden

Heb je een pup, een hond die niet goed alleen kan blijven of wil je je hond gewoon wat extra beweging en socialisatie gunnen? Dan is onze dagopvang zeker wat voor jouw hond! Brengen kan, mits tijdig doorgegeven en je je ook aan de aangegeven tijd houdt, al vanaf 07.00 uur. Ophalen kan gewoon tijdens onze openingstijden in de namiddag tussen 17.00-18.00 uur.

 

Breng- en haalservice

Komt je hond of kat naar ons dierenpension of onze dagopvang of moet je dier naar de dierenarts, trimsalon of sta je langs de weg met pech? Wij pikken je huisdier (en jou wanneer nodig) op en zetten hem op de plaats van bestemming af. Bel ons op 043-2043012 om afspraken hieromtrent te maken.

 

Oppas aan huis

Ben je maar een dagje weg en wil je liever dat je hond aan huis wordt verzorgd, of heb je katten of andere kleine huisdieren die zich lekkerder voelen wanneer ze thuis mogen blijven i.p.v. naar een dierenpension te gaan? Wij verzorgen je dieren ook aan huis! Bel ons op 043-2043012 om een kennismaking in te plannen en alle werkzaamheden door te nemen. Uiteraard legen wij ook graag je brievenbus of geven we je planten water wanneer gewenst.

 

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen!