Webinar - Bezoek Ontvangen

Tickets
From 20.66 € to 306.61 €
Tickets ×
Webinar tickets:
25.00 € 20.66 EUR
Sold Out
EARLYBIRD Trajectory:
296.00 € 244.63 EUR
Sold Out
Traject Bezoek ontvangen
371.00 € 306.61 EUR
Bezoek ontvangen stressvol in plaats van gezellig?

Omdat je hond super druk wordt? Of misschien wel uitvalt naar het bezoek? Of omdat je nooit weet hoe hij zal reageren en dit je juist extra onzeker maakt? En luistert je bezoek ook niet naar je instructies, waardoor je het gevoel hebt dat je niet fatsoenlijk kán trainen? 

Dan is dit online webinar je op het lijf geschreven! Het webinar wordt gegeven door Liz Wolting zelf. In 1,5 uur vertelt zij je alles over hoe je bezoek ontvangen op een prettige manier kan laten verlopen. Ook wanneer je een onzekere of angstige hond hebt.

Wat komt er o.a. aan bod?
    - Waarom wordt je hond druk bij bezoek?
    - Hoe belangrijk is je hond zijn reactie op de deurbel?
    - Gaat dit ooit vanzelf over?
    - Kan ik dit gedrag stoppen en hoe dan?
    - Hoe is dit gedrag gelinkt aan bepaald gedrag buiten?
    - Waar komt dit gedrag vandaan?
    - Wat probeert je hond je te vertellen?


En vooral: Hoe los ik het op?

Want een ongebalanceerde reactie op bezoek is vervelend voor jou, je bezoek, maar zeker ook voor je hond. Wanneer je hier niks aan doet, kan dit gedrag zich zelfs steeds verder ontwikkelen en kan je hond uiteindelijk zelfs bezoek kan happen, of zich steeds verder terugtrekken. Beide kanten zien we dit gedrag natuurlijk liever niet op evolueren.oWho's teaching this webinar?

Liz Wolting

Oprichtster van Animal's Faith en al 20 jaar actief in de dierenwereld, waarvan 14 jaar onder de naam Animal's Faith.
Liz helpt jaarlijks meer dan 1000 honden en hun baasjes met allerlei probleemgedrag, waarbij reageren op bezoek vaak voorkomt. Liz heeft dus ruimschoots ervaring met het verhelpen van dit probleemgedrag en doet dit op een leuke en eenvoudig te begrijpen manier.


Ik doe mee!​​​​

Wanneer is dit webinar?

Dit webinar zal live plaatsvinden op zondagochtend 28 mei 2023 om 11:00 uur.

Dit webinar kan van overal ter wereld gevolgd worden. Het enige dat je nodig hebt is zoom en verbinding met het internet.

Het webinar is geschikt voor alle (toekomstige) hondeneigenaren. Ook als je (nog) geen hond hebt, is de informatie die je tijdens de lezing krijgt ontzettend interessant. Baasjes die een hond hebben die op bezoek reageert, zijn hier natuurlijk helemaal op hun plek!

De online training is voor zoveel mensen toegankelijk als dat je achter je beeldscherm gepropt krijgt. We proberen het op minimaal één aanmelding per huishouden te houden.

Het webinar duurt ongeveer anderhalf uur. We proberen echter altijd iedereens vragen te beantwoorden, waardoor het wat kan uitlopen.

Geen probleem! Het webinar wordt opgenomen en krijg je na afloop gemaild. Je kunt het dus altijd terugkijken in je eigen tijd!

Zeker! Dagelijks trainen we bij Animal's Faith honden die al vele trainers en gedragsdeskundigen hebben gezien. Toch kunnen wij de honden en hun baasjes verder helpen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we jou nieuwe inzichten en adviezen kunnen geven tijdens dit webinar, ongeacht hoeveel trainingen je al hebt gevolgd.

Tijdens het webinar wordt uitleg gegeven over het traject van 2 maanden dat je kunt volgen, zodat je 2 maanden lang wordt geholpen om bezoek goed te ontvangen. Voor de vroegbeslissers, mensen die de resultaten van het eerdere traject hebben gevolgd en zeker weten dat ze direct mee willen doen, kun je nu het traject al kopen met €75,- korting. Er zijn slechts 10 Earlybird plekken, dus deze zijn enkel voor de snelle beslissers.


Ik wil ook relaxed bezoek
kunnen ontvangen!

Day & time
Wednesday
June 14, 2023
Start - 6:00 PM
Monday
August 14, 2023
End - 6:00 PM Europe/Amsterdam
Organizer

Animal's Faith

+31 43 204 3012
info@animalsfaith.nl
share

Do you know anyone who would benefit from this webinar? Be sure to share it with them: