Webinar: Leren loslopen
Registrations Closed
​​​​

Webinar: Leren loslopen

Add to calendar:


Ben jij jaloers op mensen waarvan de hond luistert terwijl ze los zijn?  

Lees dan snel verder Schrijf je dan nu in!


Tijdens dit unieke webinar van 1,5 uur leg Liz je de stappen uit die nodig zijn om op een goede en vooral ontspannen manier je hond los kunt laten lopen en hoe je ervoor zorgt dat de hond ook naar je luistert als je roept. Na dit webinar is het niet alleen voor jezelf maar ook voor je hond begrijpelijk en logisch.  

 Vragen die onder andere behandeld zullen worden zijn:

  • - Wanneer is mijn hond er klaar voor om los te lopen?
  • Welke 4 stappen zijn er nodig voordat ik mijn hond los kan laten lopen
  • - Wat is een goed moment om mijn hond los te laten lopen
  • - Waarom luistert mijn hond aan de lijn perfect, maar los helemaal niet?
  • - Als er andere honden aankomen en mijn hond is los, wat doet ik dan?
  • Mijn hond jaagt, hoe los ik dat op?

Hiernaast heb je als deelnemer aan het einde van het webinar de kans om je eigen vragen te stellen.

Liz Wolting  geeft niet alleen antwoord op alle vragen maar geeft op een leuke en makkelijk te volgen manier uiteenlopende tips over hoe je ervoor zorgt dat je hond ook zonder lijn naar je luistert en hoe jullie samen ontspannen kunnen wandelen. Wil jij ook dat jou hond vlekkeloos los kan lopen?

Wacht dan niet langer en schrijf je nu in!


Wie geeft dit webinar?


Liz Wolting

Oprichtster van Animal's Faith en al 20 jaar actief in de dierenwereld, waarvan 14 jaar onder de naam Animal's Faith.
Liz helpt jaarlijks meer dan 1000 honden en hun baasjes met allerlei probleemgedrag, waarbij uitvalgedrag veelvuldig voorkomt. Liz heeft dus ruimschoots ervaring met het verhelpen van dit probleemgedrag en doet dit op een leuke en eenvoudig te begrijpen manier.


Ik doe mee!

Dit webinar zal live plaatsvinden op donderdagavond 7 september van 19.00 - 20.30 cet

De kosten zijn €24,95 

Dit webinar vind online plaats en kan van overal ter wereld gevolgd worden. Het enige dat je nodig hebt is zoom en verbinding met het internet.

Het webinar is geschikt voor alle hondeneigenaren waarvan de hond in de basis goed luistert.  Baasjes die al het traject uitvallen aan de lijn  of een van de online curssen van Liz hebben gevolgd, zijn hier natuurlijk helemaal op hun plek!

Het webinar is voor zoveel mensen toegankelijk als dat je achter je beeldscherm gepropt krijgt. We proberen het op minimaal één aanmelding per huishouden te houden.

Het webinar duurt ongeveer anderhalf uur. Het kan altijd wat uitlopen.

Geen probleem! Het webinar wordt opgenomen en je krijgt het na afloop toe gemaild. Je kunt het dus altijd terugkijken in je eigen tijd!

Zeker! Vooral voor mensen die dit gevolgd hebben maar waar het niet bij lukt. Dit webinar houdt een hele ander opbouw aan waardoor het veel logischer is voor je hond.

Tijdens het webinar wordt uitleg gegeven over het traject van 4 maanden dat je kunt volgen, zodat je 4 maanden lang wordt geholpen met ontspannen te leren wandelen met een loslopende hond, die luistert als jij hem/haar roept! In dit traject zit je samen met je mede cursisten in een what's app groep met Liz Wolting zelf en mag je alle vragen die je hebt op haar afvuren. Door het delen van filmpjes ontvang je tips over hoe je, specifiek gericht op jullie situatie ervoor kunt zorgen dat de wandeling weer ontspannen wordt voor zowel jezelf, als voor de hond. Uiteraard krijg je ook de verhalen en filmpjes van de rest mee en ook hier leer je enorm veel van!

Voor de vroegbeslissers, mensen die de resultaten van het eerdere traject hebben gevolgd en zeker weten dat ze direct mee willen doen, kun je nu het traject al kopen met €50,- korting. Er zijn slechts 5 Earlybird plekken, dus deze zijn enkel voor de snelle beslissers.

Voordat je hond los kan lopen is het belangrijk dat hij niet (of nauwelijks) uitvalt naar andere honden/mensen/auto's etc. We raden je aan om eerst het webinar uitvallen aan de lijn te volgen. 

Deze workshop vindt plaats in Maastricht; Ankerkade 158b in Maastricht.

We proberen het op minimaal twee personen per aanmelding/hond te houden.

Ik kan op deze datum niet, en nu?

Geen probleem! Kijk gauw op welke andere data de workshop ook nog plaatsvindt! 

Zeker! Dagelijks trainen we bij Animal's Faith honden die al vele trainers en gedragsdeskundigen hebben gezien. Toch kunnen wij de honden en hun baasjes verder helpen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we jou nieuwe inzichten en adviezen kunnen geven tijdens deze workshop, ongeacht hoeveel trainingen je al hebt gevolgd.