Traject - Uitvallen aan de lijn (Engelse versie)

Webinar tickets:
25,00 € 20.66 EUR
Uitverkocht
EARLYBIRD Traject - Uitvallen aan de lijn (Engelse versie)
422,00 € 348.76 EUR
Uitverkocht
Traject - Uitvallen aan de lijn (Engelse versie)
497,00 € 410.74 EUR
Raak jij ook gespannen telkens als je een vreemde hond ziet?

Omdat je weet dat je hond zal uitvallen? Of omdat je het nooit zeker weet, de ene keer valt je hond wel uit, de andere keer weer niet. Er lijkt geen peil op te trekken!

In dit online webinar, gegeven door Liz Wolting zelf, zal zij je alles vertellen over uitvalgedrag aan de lijn:

    - Waarom doet een hond dit?
    - Waarom soms wel en soms niet?
    - Gaat dit ooit vanzelf over?
    - Kan ik dit gedrag stoppen en hoe dan?
    - Waar komt dit gedrag vandaan?
    - Wat probeert mijn hond me hiermee te vertellen?

En vooral: Hoe los ik het op?

Want uitvalgedrag is voor jou, maar zeer zeker ook voor je hond, ontzettend vervelend. Wanneer je er niks aan doet, kan dit gedrag zich zelfs steeds verder ontwikkelen en kan je hond uiteindelijk op steeds meer zaken gaan reageren, andere gedragsproblemen gaan creëren en/of reversed aggression gaan vertonen (waarbij hij in jouw been, arm of hand hapt).Wie geeft dit webinar?

Liz Wolting

Oprichtster van Animal's Faith en al 20 jaar actief in de dierenwereld, waarvan 14 jaar onder de naam Animal's Faith.
Liz helpt jaarlijks meer dan 1000 honden en hun baasjes met allerlei probleemgedrag, waarbij uitvalgedrag veelvuldig voorkomt. Liz heeft dus ruimschoots ervaring met het verhelpen van dit probleemgedrag en doet dit op een leuke en eenvoudig te begrijpen manier.


Ik doe mee!

Dit webinar zal live plaatsvinden op zondagavond 07 mei 2023 om 19:00 uur.

Dit webinar kan van overal ter wereld gevolgd worden. Het enige dat je nodig hebt is zoom en een goede verbinding met het internet.

Het webinar is geschikt voor alle (toekomstige) hondeneigenaren. Ook als je (nog) geen hond hebt, is de informatie die je tijdens de lezing krijgt ontzettend interessant. Baasjes die een hond hebben die uitvalt aan de lijn, zijn hier natuurlijk helemaal op hun plek!

De online training is voor zoveel mensen toegankelijk als dat je achter je beeldscherm gepropt krijgt. We proberen het op minimaal één aanmelding per huishouden te houden.

Het webinar duurt ongeveer anderhalf uur. We proberen altijd zoveel mogelijk vragen te beantwoorden tijdens het webinar, waardoor het iets kan uitlopen.

Geen probleem! Het webinar wordt opgenomen en krijg je na afloop gemaild. Je kunt het dus altijd terugkijken in je eigen tijd!

Zeker! Dagelijks trainen we bij Animal's Faith honden die al vele trainers en gedragsdeskundigen hebben gezien. Toch kunnen wij de honden en hun baasjes verder helpen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we jou nieuwe inzichten en adviezen kunnen geven tijdens dit webinar, ongeacht hoeveel trainingen je al hebt gevolgd.

Wat is het Earlybird traject?

Tijdens het webinar wordt uitleg gegeven over het traject van 3 maanden dat je kunt volgen, zodat je 3 maanden lang wordt geholpen om de reactiviteit van je hond op te lossen. Voor de vroegbeslissers, mensen die de resultaten van het eerdere traject hebben gevolgd en zeker weten dat ze direct mee willen doen, kun je nu het traject al kopen met €75,- korting. Er zijn slechts 10 Earlybird plekken, dus deze zijn enkel voor de snelle beslissers.


Ik wil ook van het uitvalgedrag
van mijn hond af!

Dag & tijd
woensdag
31 mei 2023
Start - 18:00
maandag
31 juli 2023
Einde - 18:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Animal's Faith

+31 43 204 3012
info@animalsfaith.nl
Deel

Ken jij iemand die baat heeft bij dit webinar? Deel het dan zeker met deze personen: