fbpx

Gedragstherapie Hond

  • Trekken aan de lijn
  • Uitvallen aan de lijn
  • Verlatingsangst
  • Overmatig blaffen
  • Uitvallen naar bezoek
  • Onzindelijkheid
  • Sloopgedrag
  • Weglopen
  • Bijtgedrag
  • Etc.

Herken je één van bovengenoemde gedragingen bij jouw hond?
Heb je wellicht al meerdere trainingen en cursussen gevolgd en wordt je verteld dat je maar met het probleem moet leren leven of dat je je hond zou moeten euthanaseren? Of heb je een hoop opdrachten gekregen, maar lijken ze gewoon niet te helpen of het probleem juist erger te maken?

Dan zijn wij er voor jou, met onze gedragstherapie voor honden.

Animal’s Faith kan helpen bij alle gedragsproblemen die voorkomen bij honden en stopt niet waar anderen dit wel doen. Wij zijn voor veel honden (en eigenaren) het laatste redmiddel; een taak die we graag op ons nemen. Ons team staat 7 dagen per week voor jou en je hond klaar en jaarlijks trainen wij ruim 1000 honden, waarvan ruim de helft één of meerdere keren euthanasieadvies heeft gekregen en de baasjes ondertussen radeloos zijn.

Bel ons op 043-2043012 om een huisbezoek in te laten plannen. Onze gedragsdeskundige komt dan zo snel mogelijk bij je thuis langs voor gedragstherapie, om samen met jou naar het probleem van je hond te kijken en gaat meteen met je aan de slag om dit op te lossen!
Wij kijken altijd vanuit het oogpunt van de hond, wat voor veel verheldering zorgt bij baasjes. Tevens krijg je een volledige uitleg van de totstandkoming van het probleem, want als je weet hoe iets ontstaat is het ook veel makkelijker op te lossen.
Na één sessie is er in de meeste gevallen al een behoorlijk verschil in gedrag en energie merkbaar. Uiteraard kan opvolging daarna nog wenselijk zijn, maar zeker niet altijd nodig. Je zit bij ons niet meteen vast aan een heel pakket.

Je kunt tevens bij ons terecht voor probleemgedrag bij katten.

Afspraak inplannen of meer informatie? Bel ons op 043-2043012

Interne training

Is de band tussen jou en je hond dusdanig beschadigd dat jullie even wat ruimte nodig hebben of is het probleemgedrag van je hond zo zwaar dat je het liever aan een professional overlaat, dan kan je hond bij ons interne rehabilitatie komen. Hij woont dan tijdelijk bij een van onze gedragsdeskundigen in huis, draait daar met de roedel mee en wordt meermaals per dag getraind op zijn pijnpunten en omringende factoren. Je krijgt regelmatig video’s en updates over de vooruitgang van je hond.
Mail of bel ons voor meer informatie over de verschillende pakketten die wij aanbieden voor de interne rehabilitatie.

 

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen!