Hondenpension

Waar rust en aandacht voorop staan

Ruime, verwarmde verblijven, veel uitloop en uitdaging, maar vooral een persoonlijke gedragsmatige aanpak voor elk dier. Dat zijn de punten waar we voor ​staan binnen het hondenpension van Animal's Faith.

Voor veel honden is het verblijf in een dierenpension erg stressvol. Hoe mooi het pension er ook uit mag zien, wanneer een hond gedragsmatig niet goed begeleid wordt, kan zijn verblijf een vervelende ervaring worden.

Bij Animal's Faith staat dan ook het idee van wat mensen leuk vinden voor hun hond niet voorop, maar hebben we ons pension volledig aangepast naar de noden en psychologie van de hond.

Door hem veel rust, begeleiding en mentale uitdaging te geven, zal je hond zich veilig bij ons voelen, waardoor hij een heerlijke tijd kan hebben. Of je nu op vakantie bent, ziek bent of om andere redenen tijdelijk niet voor je hond kunt zorgen, Animal's Faith staat altijd voor je klaar.

Met twee vestigingen in het land zijn we altijd in de buurt en heb je geen vervoer, dan halen we je hond, op afspraak, gewoon thuis op!

Omdat wij het welbevinden van je hond zo belangrijk vinden, bieden we verschillende modules aan. In ons online boekingssysteem vind je hier meer over, maar de belangrijkste modules zetten we hier even uiteen:

Trainingsmodule

Terwijl je hond bij ons zit, wordt hij tevens gedragsmatig getraind. We leren je hond bijvoorbeeld niet aan de lijn te trekken, niet uit te vallen naar andere honden, mensen, auto's, fietsers, etc., sociaal om te gaan met soortgenoten, leren hem de bench aan, enzovoorts. Laat ons weten waar je tegenaan loopt met je viervoeter en wij helpen je op weg. Daarna geven we je natuurlijk adviezen om dit gedrag in stand te houden.

We zijn minstens 2 uur per dag intensief met je hond bezig en daarnaast mag hij lekker uitrusten in zijn kamer of spelen op één van onze velden.

Deluxe module

Je hond heeft wellicht geen training meer nodig, maar wel veel aandacht en uitdaging. Dan is de DeLuxe module uitermate geschikt! Hierbij lopen we circa 2 uur per dag met je hond en zoeken we regelmatig nieuwe plekken op. Op deze manier blijft je hond mentaal en fysiek lekker bezig en krijgt hij alle aandacht en verzorging die hij verdient!

Uitermate geschikt voor lieve honden met een hoog energieniveau of honden die niet zo graag alleen zijn, maar liefst in de buurt van mensen vertoeven.

Comfortmodule

Is je hond al wat ouder, heeft deze een laag energielevel en kan deze prima met veel vrijheid overweg, dan is de comfortmodule geschikt voor jouw hond! Je hond mag hierbij lekker buiten spelen op onze velden en gaat één keer per dag 45 minuten wandelen, alleen of samen met andere honden. Net wat hij prettig vindt!
Op deze manier wordt zijn verblijf niet saai voor hem en kan hij ons goed leren kennen.

Boek nu online

Weet je niet welke module het beste bij jouw hond past? Bel ons dat voor gratis advies!