• Vrolijke Lily op het speelveld
 • Teckel Puppy speelt in de buitenkennel
 • De verwarmde binnenkennels
 • Chillen in het kattenverblijf

Pension

Animal's Faith beschikt over meerdere opvangmogelijkheden voor uw dier(en), waaronder een pension en dagopvang voor honden en een pension voor katten. Daarbij bieden we u ook de mogelijkheid om uw dieren thuis te komen verzorgen. Mocht u vragen hebben, of eerst het pension willen bezichtigen voordat u uw dier(en) komt brengen, kunt u altijd contact opnemen.

Direct reserveren? Klik hier!

Wanneer kunt u uw huisdier brengen/ophalen?

Wij zijn alle dagen van het jaar geopend.

Het brengen en ophalen van uw huisdier kan tussen vaste tijdstippen:

Maandag t/m zaterdag:  09.00 tot 10.00 uur

                                               17.00 tot 18.00 uur

 

Zon- en feestdagen:          16.00 tot 17.00 uur

 

Voor het brengen en ophalen buiten deze tijden zijn wij genoodzaakt een dag extra in rekening te brengen.

Belangrijk wanneer uw dier op pension komt

De volgende punten zijn belangrijk om te onthouden wanneer u uw huisdier bij ons op pension wil brengen:

 • Zonder vaccinatiebewijs of titerbewijs (paspoort/vaccinatieboekje/uitdraai van dierenarts) mogen wij uw huisdier niet aannemen!
   
 • Uw huisdier moet de jaarlijkse vaccinaties hebben gehad, deze mogen niet verlopen zijn voordat uw dier op pension komt of verlopen tijdens het verblijf (vaccineren tijdens het verblijf is wel mogelijk bij ons, wanneer vooraf aangegeven) of u moet aan kunnen tonen dat de antistoffen nog hoog genoeg zijn middels een titerbepaling.
   
 • De kennelhoest vaccinatie of neusspray is niet verplicht bij ons.
   
 • Is uw huisdier niet gevaccineerd, dan hebben wij de mogelijkheid uw dier in quarantaine te plaatsen, waar hij dan zal verblijven totdat onze dierenarts uw dier gevaccineerd heeft en de vaccinatie werkzaam is (14 dagen). Daarna kan uw dier wel bij de andere dieren gezet worden. De meerprijs van quarantaine verblijf is €4,- per dag per dier
   
 • Uw huisdier dient bij brengen bij ons in de receptie behandeld te worden tegen vlooien. Wanneer u geen vlooienmiddel bij u heeft, kunnen wij dit voor u doen. De kosten hiervoor bedragen €12,50.
   
 • Eigen manden en dekens meenemen mag wel, maar hoeft zeker niet. Elk dier krijgt van ons zijn eigen mand en zachte deken. Wanneer u wel uw eigen spullen meebrengt, hou er dan rekening mee dat deze beschadigd of kwijt kunnen raken. Onze dekens worden dagelijks gewassen, dus ook uw deken zal in de was terechtkomen. Graag uw eigen spullen van een duidelijk naamlabel voorzien.
   
 • Eigen voer en medicatie zijn bij ons geen probleem, zet wel de naam van het dier en de dosering duidelijk op de verpakking of op een apart briefje.
   
 • Ongecastreerde reuen en loopse teven zijn bij ons ook welkom!

Pension en Dagopvang voor Honden


Pension

Als u op vakantie gaat, of meerdere dagen van huis bent, kunt u ervoor kiezen uw hond(en) bij ons onder te brengen. Wij beschikken over een ruim aantal grote binnen- en buitenkennels plus een speelweide, en onze binnenkennels zijn verwarmd. De honden zitten in principe (behalve bij heel slecht weer) van 's ochtends tot 's avonds lekker buiten; in groepen wanneer dit gaat, apart wanneer uw hond minder sociaal is of ernstige gedragsproblemen heeft. 

Onze eigen honden krijgen versvoeding, dus ook honden die op versvoer staan, zowel BARF als kvv (denk aan Rodi, Smuldier e.a.) zijn hier van harte welkom. Wij beschikken over meerdere vriezers, dus er is altijd plaats voor uw eigen voer. U kunt het versvoer zelf meenemen of tegen een kleine meerprijs bij ons afnemen.

Tijdens de pensionperiode kunt u er ook voor kiezen dat wij met uw hond gaan wandelen of dat hij gewassen wordt voordat u hem ophaalt. Meer informatie hierover vindt u op onze prijslijst.


Dagopvang

Onder dagopvang wordt een periode zonder overnachting bedoeld. Voeren kunnen wij voor u doen, mits u uw eigen voer meegeeft. Dagopvang is bij ons mogelijk vanaf 07.00u, op afspraak. Ophalen tussen 17.00 en 18.30 uur.

 

Pension voor Katten

Als u op vakantie gaat, of meerdere dagen van huis bent, kunt u ervoor kiezen uw kat bij ons onder te brengen. Katten worden per gezin samen gehouden in ons binnenverblijf of in groepsverband in ons binnenverblijf met daar een buitenverblijf aan vast gekoppeld. U kiest zelf in welk verblijf u wil dat uw kat wordt ondergebracht.

Oppas bij u thuis

Als u wilt dat uw dier(en) gewoon bij u in huis blijven, tijdens ziekte of vakantie, komen wij volgens afspraak een aantal keer per dag of week bij u thuis om de dieren de nodige verzorging te geven. Ook legen wij de brievenbus, zetten het afval buiten en geven de planten water, mocht u dit wensen. Dit geldt voor alle diersoorten, ook paarden.

Training in combinatie met pension

Indien uw huisdier bij ons op pension komt, is het mogelijk om uw dier tijdens deze periode in training te zetten. Uw dier kan dan intern komen, of in combinatietraining. Voor interne rehabilitatie verwijzen wij naar de gedragstherapie.
Combinatietraining houdt in dat wij het gedrag van uw dier tijdens de pensionperiode observeren en al licht gaan bijsturen (1 uur training per dag). Aan het eind van de pensionperiode krijgt u dan verslag van onze bevindingen en een voorstel van plan van aanpak.
De kosten voor dit combinatiepakket bedragen €35,- per dag.