Dierenkliniek

Na vele omzwervingen om de juiste dierenarts te vinden met alle kennis en kunde in huis, maar vooral met het hart op de juiste plaats, zijn wij uiteindelijk weer uitgekomen bij de dierenarts die Animal's Faith al vanaf de eerste momenten steunde, namelijk Servé Smeets van Dierenkliniek Smeets te Kerkrade.

Al die jaren heeft Servé voor ons klaargestaan met raad en daad, ondanks dat wij klant waren bij een dierenarts dichterbij of die makkelijker naar ons bedrijf kon komen. Nooit was hem wat te veel en altijd hielp hij ons met heel veel liefde voor het dier.

Dit is dan ook de reden geweest, dat wij de samenwerking weer hebben opgepakt. Wederzijds vertrouwen is in deze branche uiterst belangrijk en dat vinden wij in Dierenkliniek Smeets.

Om de andere vrijdag is de kliniek bij ons op locatie geopend voor vaccinaties en check ups. Bij overige zaken helpen wij u graag verder via de kliniek en zetten we onze breng- en haalservice in wanneer uw huisdier tussentijds naar de kliniek zou moeten. Vraag gerust naar de mogelijkheden via 043-2043012 of bel direct met de kliniek:

Dierenkliniek Smeets
Elbereveldstraat 5
6466 JL  Kerkrade
Tel. 045-5410292
 

Breng- en haalservice

Geen eigen vervoer en moet uw dier naar de dierenarts, trimsalon, het pension of elders ondergebracht worden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij halen uw huisdier bij u thuis op en brengen hem veilig naar de plek van bestemming. 
De reiskosten bedragen €0,50/km (gerekend vanaf ons centrum).

Bel ons op 043-2043012 of mail naar medewerkers(at)animalsfaith(dot)nl om gebruik te maken van deze service.