20200718_101728.jpg

Opleiding tot hondengedragsdeskundige

Heb jij ook als droom honden en hun eigenaren te kunnen helpen? En zou je hier misschien wel je werk van willen maken?

Dan is onze opleiding je op het lijf geschreven!

Tijdens deze opleiding die 2 tot 3 jaar duurt (een versneld traject is mogelijk na screening, mail ons voor de mogelijkheden!) leer je alle ins and outs van het vak hondengedragsdeskundige. We gaan niet alleen in op één op één consulten, maar ook op groepslessen, ondernemerslessen, marketing, spreken, en natuurlijk heel veel zelfreflectie.

Aan het eind van deze opleiding kun je dus niet alleen de moeilijkste honden helpen, je bent ook volledig klaar om een onderneming te starten of als franchisenemer van Animal's Faith aan de slag te gaan!

De opleiding bestaat uit 6 modules van telkens 4 tot 8 dagen. Per 2 modules ontvang je een certificaat en je de geleerde kennis in de praktijk brengen. Mail ons voor alle startdata!

 
IMG_20190625_222007_231.jpg

Module 1 & 2

Hier leer je de basis van wat honden nodig hebben en gaan we in op de meest voorkomende gedragsproblemen. We zetten de eerste stappen in zelfreflectie en dankzij de vele praktijklessen kun je volop oefenen met alles dat je leert.

Ben jij werkzaam als dierenartsassistente, paraveterinair, dierenarts of geef je les op een hondenschool? Dan zijn deze 2 modules echt iets voor jou! Help iedereen nóg beter dan je nu al doet met alle extra kennis die je tijdens deze modules opdoet.

Module 3 & 4

Nog meer kennis opdoen en hiermee je eigen onderneming starten? Dan ben je bij deze modules aan het juiste adres!

Niet alleen gaan we nog dieper op ons gedrag en dat van onze honden in d.m.v. veel praktijk, we nemen ook het stukje ondernemen mee. Hoe zet je nu een bedrijf op? Wat zijn de meest voorkomende fouten en problemen waar je als ondernemer tegenaan loopt? Hoe zorg je voor naamsbekendheid en hoe profileer je je naar de buitenwereld? Hoe zet je een goede training in elkaar, wat komt daar nu precies bij kijken? Op al deze en nog veel meer vragen krijg je antwoord tijdens module 3 & 4.

Wil jij serieus genomen worden in je vak als hondengedragsdeskundige? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou!

Module 5 & 6

Alle basis onder de knie, maar wil je er echt voor gaan om deze wereld zichtbaar mooier te maken? Dan is er maar één optie en dat is module 5 & 6 doorlopen. Tijdens deze modules wordt je klaargestoomd als volwaardig teamlid van Animal's Faith en ben je helemaal voorbereid om je eigen franchise te gaan runnen.

Alle kennis en ervaring die binnen onze bedrijven ligt wordt met je gedeeld en je krijgt steun van alle teamleden waar nodig. Tijdens een stageperiode gaan we tot op de bodem van alle materie, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Je kennis voor honden, jezelf en menselijke psychologie wordt ontzettend vergroot, waardoor het hele leven een stuk makkelijker en begrijpelijker wordt.

Start jij de nieuwe Animal's Faith vestiging in binnen- of buitenland? We zien je graag in module 5 & 6.

Ankerkade 158

6222 NM Maastricht

043 - 204 30 12

KvK 53564588

De Beekhof

Kanaal Zuid 293

7381 AM Klarenbeek (Apeldoorn)

055 - 506 27 54

KvK 77906705