fbpx

Opleiding Hondengedragsdeskundige

Heb jij ook altijd het gevoel gehad meer te willen doen voor de dieren op deze wereld? Heb je altijd een speciale band met honden gehad? En zou je heel graag van je hobby je beroep willen maken?

Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven!

Wordt nu gedragsdeskundige door de opleiding te volgen in ons gespecialiseerde centrum en help honden die anders opgegeven zouden worden!

In blokken van 2 modules per onderdeel kun jij zoveel over honden leren als je zelf wil, beroepsmatig of hobbymatig. De modules zijn als volgt verdeeld. Bij afronding van elke module ontvang je een (deel)certificaat.

Module 1 & 2:
Basisbeginselen en veel praktijk. Ideaal als je als hondentrainer aan de slag wil gaan op bijvoorbeeld een hondenschool, maar ook wanneer je werkt in een pension, asiel of bij een dierenarts.

Module 3 & 4:
Wanneer je voor jezelf wil beginnen als hondengedragsdeskundige en een eigen naam op wil bouwen. In dit deel van de cursus zal ook een stuk bedrijfsvoering ter sprake komen.

Module 5 & 6:
Je wil aan de slag als hondengedragsdeskundige en dit onder de naam van Animal’s Faith doen, waardoor je gebruik mag maken van ons klantenbestand en wij een effectieve samenwerking met je aangaan, waarbij je klanten doorgestuurd zal krijgen. Je zal volledig opgeleid worden voor het begeleiden van de moeilijkste honden. Deze modules zullen gevolgd worden door een stage (welke plaats zal vinden in overleg).

Hondengedrag, mensengedrag, bedrijfsvoering, het komt allemaal aan bod in deze complete opleiding. En dat niet alleen! Waar je vanaf module 4 genoeg kennis en ervaring hebt opgedaan om je eigen bedrijf te starten, kun je er dus ook voor kiezen om verder te gaan en nóg meer te leren. Na afronding van de volledige opleiding mag je namelijk onder de naam van Animal’s Faith gaan werken en kun je direct klanten toegewezen krijgen! Als dat geen goede start is 😀

Maar waarom zou je de opleiding van Animal’s Faith boven andere opleidingen verkiezen?

Animal’s Faith is gespecialiseerd in honden met zware gedragsproblemen. Waar andere gedragsdeskundigen het opgeven gaat Animal’s Faith verder om de hond te helpen. Geen uitdaging is te zwaar. Om deze honden te kunnen helpen is extra kennis en ervaring absoluut nodig en die krijg je allemaal tijdens deze opleiding. Daarnaast heeft Animal’s Faith continu veel verschillende honden met allerlei verschillende gedragingen om mee te trainen ter beschikking, zodat je heel veel praktijkervaring kunt opdoen. Want gedrag leer je niet uit een boekje, gedrag moet je ervaren.
Tijdens de opleiding zal je heel veel met honden en mensen werken, zoveel praktijk gedurende een opleiding is uniek in Nederland en geeft je een grote voorsprong!


Aanmelding en betaling

Het uitgebreide pakket dat wij in module 1 leveren heeft een waarde van €3990,- en zal slechts dit jaar aan de aanbiedingsprijs van €897,- aangeboden worden.

De kosten van de volgende modules zijn tevens afgeprijsd voor de mensen die nu starten:

Module 2: €997,-
Module 3: €597,-
Module 4: €897,-
Module 5: €1047,-
Module 6 (incl. examen): €1097,-
(Prijzen onder voorbehoud)

Omdat wij enkel mensen willen opleiden die echt kwaliteit willen leveren en onze visie delen op het niet zomaar euthanaseren van honden met moeilijker gedrag, betaal je een eerlijke prijs voor onze opleiding. Wij zorgen er voor dat jij een hondengedragsdeskundige wordt die de honden kan helpen wanneer anderen het opgegeven hebben.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken in onze cursus beschikbaar, wil je meedoen, wacht dan niet te lang met je in te schrijven. Je inschrijving is definitief wanneer wij het cursusbedrag ontvangen hebben onder de vermelding van ‘Opleiding gedragsdeskundige module xx & “je naam”’.

De startdata van 2020 bekend!

Module 1 start 29-02-2020 en duurt 3 weekenden (29 februari, 1, 7, 8, 14 en 15 maart).

Module 2 start 28-03-2020 en duurt 3 weekenden (28 en 29 maart, 4, 5, 11 en 12 april).

Module 3 start 25 april en duurt 2 weekenden (25, 26 april en 2,3 maart).

Lesdagen zijn van 09.00 tot +/- 16.30 uur.

Onze bankgegevens:
NL28INGB0007950218 t.n.v. Animals Faith

Werk je al met honden, vraag ons dan even om een factuur op bedrijfsnaam, dan sturen wij je deze toe.
Toch nog vragen? Mail ons gerust of plan een gratis belafspraak in met Liz via 043-2043012!

 

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.