V

Vuurwerkangst

Hijgen, kwijlen, algemene onrust, niet naar buiten kunnen en durven, dagenlang niet plassen en poepen.... Wanneer je hond last heeft van vuurwerkangst, heeft iedereen in huis hier last van.
Wil jij 2023 ook beter starten, met een meer ontspannen hond, waardoor je zelf ook meer ontspannen bent? Dan is deze lezing en training zeker wat voor jou!

Op naar een goed begin van 2023!

Ik doe mee!

 

Deze vuurwerktraining bestaat uit 2 delen, je kunt enkel het theoretische deel volgen, dat bestaat uit een live webinar op 6 november a.s. om 11:00 uur. Tijdens dit webinar worden de verschillende oorzaken van vuurwerkangst besproken, ons mogelijke eigen aandeel hierin en uiteraard krijg je volop tips en handvatten hoe je dit jaar de jaarwisseling rustiger kunt laten verlopen. Je leert hoe je je hond een gevoel van veiligheid kan geven, ondanks alle knallen om hem heen.

Wil je extra hulp en ondersteuning, dan is er de mogelijkheid om een praktijktraining op ons trainingscentrum in Maastricht te volgen. Deze training zal een week later plaatsvinden, op 13 november om 18:00 uur, onder begeleiding van 2 trainers. Tijdens deze training wordt er geoefend met harde geluiden en licht vuurwerk. Alles op het tempo van jou en je hond. Je krijgt direct de begeleiding die jullie nodig hebben en kunt al je vragen stellen. Zo gaan zowel jij als je hond goed voorbereid de jaarwisseling tegemoet!


IK WIL EEN RUSTIG OUD EN NIEUW