Hondenschool

Binding tussen jou en je hond zoals je nergens anders vindt!

Bindingscursus

Vertrouwen en respect

Onze bindingscursus is speciaal ontworpen voor mensen die een goede band, gebaseerd op onderling vertrouwen en respect met hun hond willen opbouwen. We werken niet met trucjes, commando's en staan niet wekelijks op hetzelfde veldje, maar we gaan samen met jou en je hond te wereld ontdekken, jullie onzekerheden aanpakken en jullie zelfvertrouwen en onderling vertrouwen opbouwen.

In 15 afwisselende lessen komen de meeste situaties die we in het echte leven tegenkomen behandeld, zodat je in alle situaties precies weet hoe je je hond moet begeleiden en wat je zelf nodig hebt. Tussen de wekelijkse lessen door is er volop ruimte om vragen te stellen in de groepsapp die voor elke cursus wordt aangemaakt.

De bindingscursus is gericht op honden vanaf 6 maanden tot 12 jaar oud.

Puppycursus

Een goed begin is het halve werk.

Een pup goed opvoeden is een van de moeilijkste dingen die er is. Zeker in deze drukke, onvoorspelbare wereld. Het is dus ontzettend belangrijk dat puppy's zich veilig bij ons voelen en al gauw wennen aan allerlei uitdagingen dat het leven in West-Europa met zich meebrengt.


Commando's blijvend onthouden kunnen pups nog niet, dus onze cursus is niet op gehoorzaamheid gebaseerd, maar puur op gedragsmatige sturing.


Tijdens 10 afwisselende lessen van 45 minuten per stuk worden de meeste zaken waar puppy-eigenaren tegenaan lopen behandeld, zoals een goede benchtraining, het eten van voorwerpen van straat, hoe socialiseer je een pup nu goed, en nog veel meer!

De puppycursus is gericht op honden vanaf 9 weken oud tot 6 maanden.

shallow focus photo of dogs on tree log

Vervolgcursus

Samenwerken 2.0

Heb je de bindingscursus met succes afgerond en is je hond mentaal ver genoeg om meer vrijheid aan te kunnen? Dan is de vervolgcursus echt iets voor jou!


Tijdens deze cursus leren we jou en je hond elkaar nog meer en dieper te vertrouwen, waardoor jullie op steeds grotere afstand met elkaar leren communiceren. De oefeningen worden steeds uitdagender en we leren je hoe je een hond veilig kan leren loslopen. Durf jij deze prachtige uitdaging aan?

De vervolgcursus is gericht op cursisten die met goed resultaat de bindingscursus hebben afgelegd.

pembroke welsh corgi and brown dog running between grasses

Gevorderdencursus

De ultieme binding

Ook de vervolgcursus met allemaal voldoendes afgerond en zoveel plezier aan de samenwerking met je hond dat je deze nóg verder wil uitbouwen? Daar is onze gevorderden cursus voor!

We leren je hoe je ervoor zorgt dat je hond in alle omstandigheden uitstekend naar je luistert, aan een lange lijn of in de meeste gevallen zonder lijn.

We kijken diep in de spiegel die onze hond ons elk moment van de dag voorhoudt en komen nog meer in balans met onszelf en daardoor met onze hond.

De gevorderdencursus is gericht op cursisten die met goed resultaat de vervolgcursus hebben afgelegd.

Ben jij klaar voor de ultieme binding met je hond, waarbij een gedachte al genoeg is? Mail ons dan gauw.

Startdata en tijden

Regelmatig starten er nieuwe cursussen, neem contact op voor de actuele startdata en tijden