Gedragstherapie
Wij helpen je bij jou online & aan huis


Het is nooit onoplosbaar


Trekken aan de lijn

Uitvallen aan de lijn

Bijten naar andere honden

Bijten naar mensen

Bang voor harde geluiden

Verlatingsangst

Angst voor kinderen

Weglopen, etc. 

Deze en vele andere probleemgedragingen zien wij dagelijks bij honden. Vaak is er onbalans en onbegrip tussen mens en hond ontstaan. Doordat wij nu eenmaal anders communiceren, is deze miscommunicatie heel begrijpelijk en veelvoorkomend.

Tijdens een huisbezoek of online videoconsult leggen wij je duidelijk uit waar bepaald gedrag van je hond vandaan komt en gaan we meteen samen aan de slag om dit op te lossen. Zodat je de theorie begrijpt én dit direct in de praktijk kunt oefenen.

Onderling begrip zorgt voor een betere verstandhouding en als jij precies weet wat je hond nu eigenlijk bedoelt met zijn gedrag zal je hem vele malen beter kunnen helpen, omdat je nu begrijpt wat hij doormaakt.

Uiteraard volgen we je na een gedragssessie nog op, als je dit wil. Maandelijks of wekelijks een online consult geeft veel mensen steun en houvast en we helpen je dan ook graag langdurig als je dat fijn vindt.

Wij helpen honden en hun eigenaren door heel Nederland en daarbuiten. Ook wanneer andere trainers of gedragsdeskundigen beweren dat het gedrag niet op te lossen is, laten wij zien dat dit wel kan.

Bel ons gerust voor meer informatie, ook wanneer je in het buitenland woont of denkt echt alles geprobeerd te hebben.

Nieuwsgierig naar wat dit kost? Kijk hier --->  Tarieven 

Neem contact op!