Gedragstherapie


Het is nooit onoplosbaar


Trekken aan de lijn

Uitvallen aan de lijn

Bijten naar andere honden

Bijten naar mensen

Bang voor harde geluiden

Verlatingsangst

Angst voor kinderen

Weglopen

Etc.

Deze en vele andere probleemgedragingen zien wij dagelijks bij honden. Vaak is er onbalans en onbegrip ontstaan. Doordat mens en hond nu eenmaal anders communiceren, is deze miscommunicatie heel begrijpelijk.

Tijdens een huisbezoek of videoconsult leggen wij je duidelijk uit waar bepaald gedrag van je hond vandaan komt en gaan we meteen samen aan de slag om dit op te lossen. Zodat je én de theorie begrijpt én direct in de praktijk kunt oefenen.

Onderling begrip zorgt voor een betere verstandhouding en als jij precies weet wat je hond nu eigenlijk bedoelt met zijn gedrag zal het helpen vanzelf gaan. Je begrijpt nu wat hij doormaakt.

Uiteraard volgen we je na een gedragssessie nog op, als je dit wil. Maandelijks een telefonisch consult of een gratis Facebookgroep waar je al je vragen kunt stellen, zit inbegrepen in onze service!

Wij helpen honden en hun eigenaren door heel Nederland en daarbuiten. Ook wanneer andere trainers of gedragsdeskundigen beweren dat het gedrag niet op te lossen is, laten wij zien dat dit wel kan.

Bel ons gerust voor meer informatie, ook wanneer je in het buitenland woont of denkt echt alles geprobeerd te hebben.


Neem contact op!