Trainingscentrum

Volop rust, begeleiding en aandacht voor je hond

Wanneer je een hond hebt met gedragsproblemen die te hevig zijn om zelf aan te pakken of je hebt zelf al alles geprobeerd om je hond te helpen met zijn gedrag, maar niks lijkt afdoende te werken, dan is ons trainingscentrum de plek voor je hond. Tijdens zijn verblijf in ons centrum gaan wij naar de kern van zijn gedrag, trainen we hem dagelijks meerdere malen op zijn pijnpunten en geven we jou als eigenaar alle informatie die je nodig hebt om het verbeterde gedrag thuis voort te zetten. 
Je wordt tijdens het verblijf van je hond via een app-groep op de hoogte gehouden van zijn vorderingen middels foto's, video's en updates. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen. Ook hebben wij alle mogelijkheden om je te begeleiden wanneer je hond weer thuis is, want ondanks dat wij je hond veel kunnen leren, zal de laatste stap altijd bij jou als baasje liggen. 

Gedragsverandering kost tijd, zowel bij je hond als bij jou. Wij zorgen dat we jullie beide stap voor stap hierin begeleiden, zodat je een geweldige band met je hond kan opbouwen, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.


Naast de trainingen kan je hond bij ons heerlijk bijkomen en bijslapen in onze luxe verblijven, voorzien van verwarming, airconditioning en in een fijne, huiselijke sfeer. Tevens kan hij zijn energie kwijt op onze speelvelden, en tijdens de wandelingen en trainingen die in en om Maastricht plaatsvinden of in onze grote trainingshal, zodat er bij alle weersomstandigheden fijn met je hond gewerkt kan worden. Op deze manier zullen zijn dagen divers en stimulerend zijn, waardoor hij ontzettend veel kan leren en groeien.

Wij bieden 2 verschillende modules aan voor je hond:


Trainingsmodule

Voor honden met gedragsproblemen. Je hond wordt dagelijks gedragsmatig getraind. We leren je hond bijvoorbeeld niet aan de lijn te trekken, niet uit te vallen naar andere honden, mensen, auto's, fietsers, etc., sociaal om te gaan met soortgenoten, leren hem de bench aan, enzovoorts. Laat ons weten waar je tegenaan loopt met je viervoeter en wij helpen je dit gedrag om te buigen. Daarnaast geven we je alle adviezen om dit gedrag thuis in stand te houden. 

Deluxe module

Je hond heeft geen echte training meer nodig, maar wel veel aandacht en uitdaging. Meer dan in een standaard opvang aangeboden wordt. In de Deluxe module lopen we dagelijks flink met je hond en zoeken we regelmatig nieuwe plekken op. Daarnaast betrekken we hem bij allerlei activiteiten en is er genoeg ruimte voor veel affectie. Op deze manier blijft je hond mentaal en fysiek lekker bezig en krijgt hij alle aandacht en verzorging die hij verdient.

Boek nu online

Weet je niet welke module het beste bij jouw hond past? Bel ons dat voor gratis advies!