Trainingscentrum & -pension

Rust, begeleiding en aandacht voor de niet meest makkelijke honden

Heb je alles al geprobeerd? 

Wanneer je worstelt met het gedrag van je hond en je hebt alles al geprobeerd zonder succes, dan is ons trainingscentrum de perfecte oplossing. Tijdens het verblijf van je hond bij ons, gaan we diep in op de kern van zijn gedrag, trainen we hem intensief op zijn uitdagingen en voorzien we jou als eigenaar van alle nodige kennis om het verbeterde gedrag thuis voort te zetten.

Wat gaan we doen?

Dagelijkse werken we met jouw hond en trainen hem op zijn  uitdagingen. Hij kan hij zijn energie kwijt op onze ruime speelvelden en tijdens wandelingen en trainingen in en rondom Maastricht. We hebben ook een onze grote trainingshal, waar we bij alle weersomstandigheden effectief met je hond kunnen werken. Zo krijgt je hond een gevarieerde en stimulerende ervaring, waarin hij enorm kan groeien en leren.

Onze luxe verblijven bieden je hond alle comfort, inclusief verwarming, airconditioning en een huiselijke sfeer waarin hij zich volledig kan ontspannen.

Gedragsverandering kost tijd, zowel bij je hond als bij jou. Wij zorgen dat we jullie beide stap voor stap hierin begeleiden, zodat je een geweldige band met je hond kan opbouwen, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Wij hebben alle mogelijkheden om je te begeleiden wanneer je hond weer thuis is, want ondanks dat wij je hond veel kunnen leren, zal de laatste stap altijd bij jou als baasje liggen. 


Boek nu het verblijf van je hond

Tijdens het verblijf

Wij bieden de optie om,  tijdens het verblijf van je hond via een WhatsApp-groep op de hoogte te worden gehouden. Dagelijks geven we je een blik in onze keuken en laten zijn vorderingen zien middels foto's, video's en updates. In deze WhatsApp groep is er ook alle ruimte om vragen te stellen.

Tarieven & Openingstijden

Hier vind je onze tarieven voor ons trainingscentrum. De prijzen zijn per etmaal. Vergeet het paspoort van je huisdier niet wanneer hij in het trainingscentrum komt. Je hond moet geldig gevaccineerd zijn of een titerbepaling bij zich hebben. De kennelhoestenting of -spray is bij ons niet verplicht. De standaard entingen zijn voldoende. 

Openingstijden voor ophalen en brengen van dieren

Honden: Maandag t/m vrijdag ​ ​12:30 - 13:00 uur

Katten: Maandag t/m vrijdag 10:30 - 11:00 uur

Honden


  • Opvang inclusief training per dag (buiten schoolvakanties) 79.50

  • Opvang inclusief training per dag (tijdens schoolvakanties) 89.50

  • WhatsApp updates per week (alleen per week verkrijgbaar)
    25.00

Katten


  • Opvang per dag
    12.50


Wil je dit voor je hond? 

Je kan zelf het verblijf van je hond inboeken. Klik daarvoor op onderstaande button.