Gastspreker

Voor echte kennis en ervaring tijdens je event

Dé expert op het gebied van dierengedrag

Liz Wolting, bekend van radio, tv en social media, is nu te boeken als gastspreker op je evenement, lezing of vergadering! Liz heeft ruim 20 jaar ervaring als honden- en zoogdierengedragsdeskundige en werkt met de moeilijkste casussen wereldwijd. Zo staat ze niet alleen hondeneigenaren bij die met de handen in het haar zitten, ook de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming, de dierenpolitie en diverse dierenasiels in Europa vragen met regelmaat haar om hulp. 

Als auteur van het boek 'Natuurlijk in Balans met je hond' (reeds duizenden exemplaren verkocht) weet ze als geen ander op een heldere en aansprekende manier uit te leggen wat onze huisdieren nu echt nodig hebben. 

De live of online lezing wordt natuurlijk geheel gepersonaliseerd en kan zowel voor kleine als grote groepen geboekt worden, in binnen- en buitenland. De meest uiteenlopende onderwerpen kunnen worden behandeld.

Dus werk je met (probleem)honden en heb je vragen hoe je deze de beste hulp kan bieden? Ben je beheerder van een asiel en wil je deze optimaliseren? Ben je benieuwd hoe je medewerkers veilig met angstige honden om kunnen gaan? Wil je meer weten over wat honden ons vertellen? Ben je benieuwd naar de psyche van dieren en onze invloed hierop? Of heb je andere vragen omtrent zoogdierengedrag?
Neem contact op voor de mogelijkheden!


Neem nu contact op!