Over ons

Animal’s Faith is in maart 2009 hobbymatig begonnen en is in september 2011 bedrijfsmatig gestart, uit de liefde voor dieren die Liz al van jongs af aan voelt. Na 3 jaar diergeneeskunde gestudeerd te hebben en van jongs af aan al bij dierenartsen en gedragsdeskundigen meegelopen te hebben, kwam Liz terecht bij een dierenasiel in Melle. Daar trokken de moeilijkere honden haar meteen aan en sindsdien is het haar missie om alle honden die verkeerd begrepen worden te helpen.

Door de passie waarmee Animal’s Faith gerund wordt, is uitbreiding ook gauw mogelijk. Daardoor is Animal’s Faith op een periode van 2009 – 2012, reeds 4x verhuisd naar grotere locaties en in 2017 uitgebreid met een tweede pand.

  Momenteel worden er internationaal meerdere gedragsdeskundigen opgeleid door Liz en zal Animal's Faith flink gaan uitbreiden.
In 2021 is Liz samen met haar honden een tour door Europa gestart. In de camper rijdt zij rond om baasjes en organisaties te helpen. Tevens geeft ze online consulten vanuit de camper.

Liz Wolting

Oprichter / Hondengedragsdeskundige