Webinar: Reactivity on leash
Registraties gesloten
​​​​

Webinar: Reactivity on leash

Uitvallen aan de lijn - Engelse versie

Add to calendar:

 Wegens groot succes herhaald! 


 Raak jij ook zo gespannen, telkens als je een vreemde hond ziet?

 Omdat je weet dat je hond zal uitvallen? Of omdat je het nooit zeker weet, de ene keer valt je   hond wel uit, de andere keer weer niet. Er lijkt geen peil op te trekken!

 In dit online webinar, gegeven door Liz Wolting zelf, zal zij je alles vertellen over uitvalgedrag aan   de lijn:

    - Waarom doet een hond dit?
    - Waarom soms wel en soms niet?
    - Gaat dit ooit over?
    - Kan ik dit gedrag stoppen en hoe dan?
    - Waar komt dit gedrag vandaan?
    - Wat probeert mijn hond me hiermee te vertellen?

 En vooral: Hoe los ik het op?

 Want uitvalgedrag is voor jou, maar zeer zeker ook voor je hond, ontzettend vervelend. 

 Wanneer je er niks aan doet, kan dit gedrag zich zelfs steeds verder ontwikkelen en kan je hond   uiteindelijk   op steeds meer zaken gaan reageren, andere gedragsproblemen gaan creëren   en/of reversed aggression gaan vertonen (waarbij hij in jouw been, arm of hand hapt). Dit wil je   natuurlijk niet!

 Twijfel daarom niet langer en schrijf je nu nog in.


Wil jij ook ontspannen met je hond kunnen wandelen?

Wacht dan niet langer en schrijf je nu in!


Wie geeft dit webinar?


Liz Wolting

Oprichtster van Animal's Faith en al 20 jaar actief in de dierenwereld, waarvan 14 jaar onder de naam Animal's Faith.
Liz helpt jaarlijks meer dan 1000 honden en hun baasjes met allerlei probleemgedrag, waarbij uitvalgedrag veelvuldig voorkomt. Liz heeft dus ruimschoots ervaring met het verhelpen van dit probleemgedrag en doet dit op een leuke en eenvoudig te begrijpen manier.


Ik doe mee!

Dit webinar zal live plaatsvinden op woensdagavond 6 september van 19.00 - 20.30 cet

Wat kost het webinar?

De kosten zijn €25,- 

Dit webinar vindt online plaats en kan van overal ter wereld gevolgd worden. Het enige dat je nodig hebt is zoom en verbinding met het internet.

Het webinar is geschikt voor alle (toekomstige) hondeneigenaren. Ook als je (nog) geen hond hebt, is de informatie die je tijdens de lezing krijgt ontzettend interessant. Baasjes die een hond hebben die op bezoek reageert, zijn hier natuurlijk helemaal op hun plek!

Dit webinar is voor zoveel mensen toegankelijk als dat je achter je beeldscherm gepropt krijgt. We proberen het op minimaal één aanmelding per huishouden te houden.

Het webinar duurt ongeveer anderhalf uur. Het kan altijd wat uitlopen.

Geen probleem! Het webinar wordt opgenomen en je krijgt het na afloop toe gemaild. Je kunt het dus altijd terugkijken in je eigen tijd!

Zeker! Dagelijks trainen we bij Animal's Faith honden die al vele trainers en gedragsdeskundigen hebben gezien. Toch kunnen wij de honden en hun baasjes verder helpen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we jou nieuwe inzichten en adviezen kunnen geven tijdens dit webinar, ongeacht hoeveel trainingen je al hebt gevolgd.

Tijdens het webinar wordt uitleg gegeven over het traject van 3 maanden dat je kunt volgen, zodat je 3 maanden lang wordt geholpen met ontspannen te leren wandelen met je hond. In dit traject zit je samen met je mede cursisten in een what's app groep met Liz Wolting zelf en mag je alle vragen die je hebt op haar afvuren. Door het delen van filmpjes ontvang je tips over hoe je, specifiek gericht op jullie situatie ervoor kunt zorgen dat de wandeling weer ontspannen wordt voor zowel jezelf, als voor de hond. Uiteraard krijg je ook de verhalen en filmpjes van de rest mee en ook hier leer je enorm veel van!

Voor de vroegbeslissers, mensen die de resultaten van het eerdere traject hebben gevolgd en zeker weten dat ze direct mee willen doen, kun je nu het traject al kopen met €50,- korting. Er zijn slechts 5 Earlybird plekken, dus deze zijn enkel voor de snelle beslissers.

Deze workshop vindt plaats in Maastricht; Ankerkade 158b in Maastricht.

We proberen het op minimaal twee personen per aanmelding/hond te houden.

Ik kan op deze datum niet, en nu?

Geen probleem! Kijk gauw op welke andere data de workshop ook nog plaatsvindt! 

Zeker! Dagelijks trainen we bij Animal's Faith honden die al vele trainers en gedragsdeskundigen hebben gezien. Toch kunnen wij de honden en hun baasjes verder helpen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we jou nieuwe inzichten en adviezen kunnen geven tijdens deze workshop, ongeacht hoeveel trainingen je al hebt gevolgd.