Workshop: Honden passeren €277,-
Registraties gesloten
​​​​

Workshop: Honden passeren €277,-

Niet meer in paniek raken bij een vreemde hond!

Add to calendar:

Voel je je gestrest omdat je weet dat je hond steeds uitvalt? Wil je beter begrijpen wat er misgaat in de communicatie tussen jou en je trouwe viervoeter?


Deze 4 uur durende workshop biedt praktische oefeningen op locatie in Maastricht. Ontdek hoe miscommunicatie ontstaat, ontvang persoonlijke feedback van gedragsdeskundigen en oefen onder andere met het omgaan met vreemde honden ontspannen passeren.


Heb je wel eens gezien hoe ontspannen sommige mensen met hun hond wandelen? Ervaar je juist veel spanning tijdens elke wandeling en weet je niet hoe je dit kunt veranderen? Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te werken.


​Kosten: €277,-

Wat kun je verwachten?


Tijdens deze workshop duiken we samen in de wereld van hondenpsychologie. Leer wat jouw hond ervaart tijdens een wandeling en hoe hij jouw signalen oppikt via de lijn. Met deze kennis gaan we praktisch aan de slag om de communicatie tussen jou, je hond en de lijn te verbeteren, en daardoor ook uitval gedrag te verminderen.

In het leven is samenwerking essentieel, waarbij de lijn fungeert als basis voor communicatie. Door hieraan te werken, zul je de volgende dag met meer zelfvertrouwen en plezier gaan wandelen.

Verander je mindset en creëer een ontspannen routine voor jou en je hond. Schrijf je in en laten we samen werken aan relaxter wandelen.


Schrijf je nu in

Na de workshop kun je deelnemen aan een WhatsApp-groep (geldig voor 1 week) waar je vragen kunt stellen en extra tips en feedback kunt ontvangen om het geleerde in de praktijk te brengen.


Wil jij ook ontspannen met je hond kunnen wandelen?

Wacht dan niet langer en schrijf je nu in!

Deze workshop vindt plaats in Maastricht; Ankerkade 158b in Maastricht.

We proberen het op minimaal twee personen per aanmelding/hond te houden.

Ik kan op deze datum niet, en nu?

Geen probleem! Kijk gauw op welke andere data de workshop ook nog plaatsvindt! 

Zeker! Dagelijks trainen we bij Animal's Faith honden die al vele trainers en gedragsdeskundigen hebben gezien. Toch kunnen wij de honden en hun baasjes verder helpen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we jou nieuwe inzichten en adviezen kunnen geven tijdens deze workshop, ongeacht hoeveel trainingen je al hebt gevolgd.