Animal's Faith

Hét trainingscentrum voor honden met zware gedragsproblemen.   

                 

Ons aanbod

Wij helpen.

Al ruim 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het helpen van honden en hun eigenaren, wanneer deze (langdurig) problemen met elkaar en/of de omgeving ondervinden.

Naast dat wij je aan huis komen helpen met het gedrag van je hond (of kat), kunnen wij je viervoeter ook in ons centrum opnemen, wanneer er gewerkt moet worden aan zwaardere gedragsproblemen waar je als eigenaar zelf niet meer mee uit de voeten komt.  In ons luxe centrum werken wij aan de stabiliteit, de (mentale en fysieke) gezondheid van je huisdier en geven wij jou als eigenaar alle kennis om de nieuw vergaarde stabiliteit thuis voort te zetten. Zodat jij en je hond de best mogelijke band ontwikkelen!


Begin nu

Onze belofte aan jou en aan je hond

Wij stoppen niet waar andere trainers of gedragsdeskundigen dit wel doen. Wij helpen je om op een makkelijke en begrijpelijke manier de ultieme band met je elkaar te krijgen. 

Geef nooit op, ook jullie kunnen wij helpen!


Ons aanbod

Trainingscentrum & Pension

Rust, begeleiding en aandacht voor de niet meest makkelijke honden

Wanneer je een hond hebt met gedragsproblemen die te hevig zijn om zelf aan te pakken of je hebt zelf al alles geprobeerd om je hond te helpen met zijn gedrag, maar niks lijkt afdoende te werken, dan is ons trainingscentrum de plek voor je hond.


Ontdek meer

Gedragstherapie

Tijdens een huisbezoek of online videoconsult leggen wij je duidelijk uit waar bepaald gedrag van je hond vandaan komt en gaan we meteen samen aan de slag om dit op te lossen. Zodat je de theorie begrijpt én dit direct in de praktijk kunt oefenen.

Verder lezen

Online cursussen

Bij ons draait alles om het creëren van een harmonieuze relatie tussen jou en je hond. We bieden diverse uitgebreide online cursussen die je helpen om je hond beter te begrijpen en op te voeden, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.


Ontdek meer

Hondenschool

Onze hondenschool biedt live cursussen aan, speciaal  voor mensen die een goede band, gebaseerd op onderling vertrouwen en respect met hun hond willen opbouwen. We werken niet met trucjes, commando's en staan niet wekelijks op hetzelfde veldje, maar we gaan samen met jou en je hond te wereld ontdekken, jullie onzekerheden aanpakken en jullie zelfvertrouwen en onderling vertrouwen opbouwen.


Verder lezen

Workshops

Bij ons draait alles om het creëren van een harmonieuze relatie tussen jou en je hond. We bieden diverse uitgebreide online cursussen die je helpen om je hond beter te begrijpen en op te voeden, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.


Ontdek meer
people walking along forest

Coachopleiding  

Heb jij ook een droom om honden en hun baasjes te kunnen helpen? En wil je hier je werk van maken onder de vlag van Animal's Faith? Of werk je al met dieren, maar wil je meer uit je bedrijf halen met ondersteuning van het team van Animal's Fatih?


Verder lezen

Altijd eerst.

Wil jij het beste uit de band met je hond halen? Bij Animals Faith helpen we jou en je trouwe viervoeter om samen te groeien. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang:


  • Exclusieve Tips & Tricks: Ontvang handige trainingsadviezen en gedragsinzichten van onze experts.
  • Speciale Aanbiedingen: Wees als eerste op de hoogte van onze acties, kortingen en speciale evenementen.
  • Inspirerende Verhalen: Lees succesverhalen van andere hondenliefhebbers en hun ervaringen met Animals Faith.
  • Updates & Nieuws: Blijf geïnformeerd over onze nieuwste trainingen, workshops en cursussen.

Schrijf je vandaag nog in en maak de eerste stap naar een nog betere band met je hond!